• Creator
    Topic
  • #6482
    Trevor Elliott
    Participant
    • Responder

    Can anyone tell me if Tapatalk is still working for our forum or not?

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Replies
  • #7321
    Neil Allen
    Participant

      It wasn’t for me and now 4×4 response has gone from my taptalk

      #7322
      mike.c.sutton
      Moderator
      • Trustee

      You may have to add the details again as the server moved. That’s a guess as I don’t use it personally

      #7323
      Trevor Elliott
      Participant
      • Responder

      Our group has disappeared totally although a number of other response groups are still on there.

      #7324
      mike.c.sutton
      Moderator
      • Trustee

      Trevor.

      If that happened in the last couple of weeks it may be because our server moved. Try deleting it and setting it up again.

      #7325
      Neil Allen
      Participant

        I have just tried to add it on tap talk and it’s no longer listed

        #7326
        mike.c.sutton
        Moderator
        • Trustee

        ok maybe @phil will know what has happened

        #7327
        Phil Martin
        Keymaster
        • Trustee

        Hi all

        The Tapatalk issue should now be resolved. Please let me know how you get on.

        Thanks

        Phil
        HR005
        Trustee & Webmaster/Membership
        HAM callsign: M6BGF

        #7328
        Neil Allen
        Participant

          Yay it’s back

          Sent from my SM-A520F using Tapatalk

        Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
        • You must be logged in to reply to this topic.